Qui som

A la llar d’infants Babyboom obrim un nou camí que posi a l’infant en el centre de tota activitat, amb l’acompanyament de la mestra en aquest procés de desenvolupament i creixement.

LLarQS

Després d’onze anys d’experiència i de treball en equip, amb l’arribada de la pandèmia, la nostra llar, com totes les escoles, s’ha hagut d’adaptar al nou context social i sanitari del moment. Aquesta situació coincideix amb la intenció que teníem prèviament, d’adequar les nostres instal·lacions a la normativa actual per tal, també, de replantejar i millorar la nostra proposta educativa.

un nou camí

Decidim deixar de banda el treball conjunt amb editorials per obrir un nou camí cap a propostes amb continguts més transversals i oberts, que possin a l’infant en el centre de tota activitat. D’aquesta manera els hi volem donar més protagonisme i dotar la figura de “mestra” com a una guia en aquest procés de desenvolupament i de creixement dels infants.

LLAR I FAMÍLIES

Creiem en una educació on es garanteixi la màxima complicitat amb les famílies, creant un clima basat en la confiança, el respecte i la col·laboració. Per tant, donem molta importància a la relació llar – famílies, creant així projectes i activitats per fer en comú amb els infants.

l'horari de l'escola

Ens adaptem a les necessitats de cada família en tot moment al llarg del curs dintre d’unes franges horàries. L’horari de la llar és de dilluns a divendres, de 9.00h a 17.00h amb possibilitat de realitzar acollida matinal de 8.00h a 9.00h.

* La llar romandrà oberta del setembre fins al juliol. No obrim a l’agost.

El nostre equip

La llar compta amb un equip vocacional de 5 educadores: 1 tutora per cada grup i 2 mestres de suport amb funcions polivalents i en formació continua, per tal de respondre i donar suport a les necessitats de cada moment.
Carmen
Carmen Gálvez
Directora del centre i mestra polivalent​
A2024
Ana Salguero
Tutora aula de les Margarides (I1)
Raquel
Raquel Acemel
Tutora aula dels Gira-sols (I2)
Noelia Márquez
Cotutora aula de les violetes (I0) i mestra polivalent​
R2024
Ruth Carvajal
Cotutora aula de les violetes (I0) i mestra polivalent